Tidligere verdensmester i badminton i Spraino-samarbejde

0
1668

Kender du Badminton Famly? Ellers er det på tide, at du drøner ind forbi deres Youtubekanal eller hjemmeside, og bliver en del af familien. Badminton Famly er skabt af den tidligere verdensmester Thomas Laybourn, og er et badmintonsite sprængfuld af badminton nyheder, træningsvideoer, artikler og meget mere.
I træningsvideoerne deler Thomas Laybourn ud af sin store tekniske viden, og viser dig, hvordan du laver lækre detaljer og godt fodarbejde.

I vidoen ’Defense FOOTWORK forehand corner’ lærer Thomas Laybourn dig skridt for skidt teknikken i slaget, og fortæller samtidigt om Spraino.
Se hvordan hans fodarbejde er spot on med Spraino på skoen, og hvordan han bevæger sig frit på banen.
Thomas spiller med vores sorte version, som let er placeret på ydersiden af skoen. Dermed sikre han sig, at hans ankel bliver reddet, hvis han lander skævt. I en skæv landing tager Spraino nemlig over 90% af kræfterne ud af vriddet, og lader din fod finde tilbage til sin naturlige position, inden vriddet sker. Du kan læse mere om Spraino, og hvordan det virker HER.

Se Badminton Famly’s video med Spraino her under, eller slå et smut forbi deres hjemmeside på www.badmintonfamly.com.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here