Liga-profil er ny Sprainoambassadør

0
2282
©www.Photo-andersen.dk ©Facebook.com/photoandersendk ©Marc M. Andersen

I Spraino er vi stolte over at kunne præsentere Ribe-Esbjerg-profilen Nicolai Nygaard, som ambassadør for Spraino.
Nicolai er profil i den danske liga, hvor han tidligere har repræsenteret klubber som Aalborg Håndbold og Nordsjælland Håndbold. Han er en vaskeægte langskytte, der samtidigt er gennembrudsstærk og leverer mange assist.
Efter en stærk start på anden sæson i Ribe-Esbjergtrøjen vred Nicolai om i kamp og var derfor tvunget til en måned på sidelinjen. Det til trods ligger Nicolai stadig i toppen af topscore- og assistlisten, hvilket bevidner om hans store talent. Nicolai er derfor en meget komplet spiller, og er således også udråbt som en af Ribe-Esbjergs vigtigste spillere i indeværende sæson.

Nicolai er endeligt kommet tilbage på håndboldbanen og er meget tæt på samme høje niveau som inden ankelskaden. I vejen tilbage på banen for fuld styrke har Spraino spillet en vigtig rolle for Nicolai, da Spraino har givet ham en stor tryghed. Hør Nicolai selv fortælle om Sprainos betydning for ham i videoen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here