De har hjulpet mig rigtig meget

Oliver Roepstorff er playmaker spiller for Nordsjælland Håndbold. Efter flere ankelskader begyndte han at bruge Spraino.

» Før jeg begyndte at bruge Spraino, havde jeg rigtig mange ankelskader. Især i soloulykker vrikkede jeg gerne rundt tre-fire gange på et år. Det gør jo, at man er ude ca. en uge, hvor man ikke rigtigt kan træne. Så det er jo rart, at jeg har fået lov til at bruge Spraino nu. De har hjulpet mig rigtig meget. Jeg har ikke lavet nogle soloulykker. Så det er jo helt fantastisk, at jeg har et halvt år nu, hvor jeg ikke har været ude med anklen.

Oliver Roepstorff Team Nordsjælland Håndbold

»Oliver har oplevet at Spraino giver ham en tryghed og sikkerhed på banen. Det er vigtig for Oliver, for han er klar til at give sit alt for en sejr.

»Det gode ved Spraino er, at jeg i princippet ikke har nogen ulemper ved det, når jeg spiller. Jeg mærker ikke til det, jeg tænker ikke over det. Så det er jo rigtig rart, at man kan tilføje noget til skoene, som helst skal være i orden, og det så ikke giver en ulempe, men kun en fordel.«