Handelsbetingelser

Betingelser ved køb

Hvem er vi?
Spraino ApS
CVR: 37626619
Elektrovej 331,
2800 Kongens Lyngby
[email protected]

 

Produkt
Spraino er et unikt produkt udviklet af Spraino ApS, til forebyggelse af ankelskader ved indendørssport kendetegnet ved hurtige start/stop bevægelser, hop og retningsskift, som fx håndbold og badminton. Bemærk at Spraino er testet på de mest almindelige sportsgulve, linoliumgulve og trægulve. Spraino er ikke egnet til brug på andre overflader (f.eks. asfalt eller grus).

Hvis du har spørgsmål til produktet som du ikke finder svar på her på hjemmesiden, er du velkommen til at skrive en mail til os, så gør vi vores bedste for at svare dig så fyldestgørende som muligt.

 

Ansvar
Det er vigtigt at påføre Spraino korrekt på skoen. For korrekt påsætning, læs brugsanvisningen før du begynder. Du kan også se vores video under menufeltet ‘Vejledning’.

 

Levering
Når du handler på hjemmesiden tilbyder vi gratis levering til Bring pakkeshop eller med PostNord erhvervs levering. Du kan også vælge hjemmelevering med Bring til 65 Dkk. Klik her for at finde den pakkeshop der er nærmest dig.

Der leveres indenfor 5 hverdage fra bestilling.

 

Betaling
I vores webshop kan du betale med Visa, MasterCard eller American Express. Betalingen foregår via Stripe betalingsservice, som bruges af over 100.000 forretninger verden over, bl.a. Under Amor og Unicef.

 

Priser
Alle priser på hjemmesiden vises inkl. moms. Priserne kan ændres løbende. Køber vil dog til enhver tid blive opkrævet den pris, der er oplyst på købs tidspunktet.

 

Fortrydelse og retur
Der er 14 dages returret, gældende fra den dag du modtager varen. Ønsker du at returnere varen, skal du kontakte os pr. mail senest 14 dage efter dit køb. For at vi kan behandle din retursag, er det vigtigt, at du oplyser dit ordrenummer i mailen.

Når vi har modtaget returvaren, og såfremt den er i original emballage, vil du modtage det indbetalte beløb hurtigst muligt, dog senest efter 14 dage. Tilbagebetaling vil ske til samme kort, som der er brugt ved betaling.

 

Reklamation
Vi ønsker naturligvis, at alle vores kunder bliver glade for deres køb. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis du har problemer med Spraino, eller der er en fejl på produktet. Send os en mail med dit ordrenummer, beskrivelse af problemet og gerne et billede af det, så vi hurtigere kan finde frem til årsagen samt en løsning af problemet.

 

 

Betingelserne er opdateret: 27.08.2018

Privacy Preference Center