Foto- Dariusz Janiak

Jeg er fit for fight

Venstrefløjen Emilie Bastrup Bertelsen spiller for Team Tvis Holsterbro. Hun er begyndt at bruge Spraino, for at undgå at vride om på anklen. Spraino ApS har talt med hende efter kampen mod København Håndbold.

» Jeg er så glad for det. Det har fungeret superfint for mig. Det har gjort at jeg har haft mere tryghed i at spille og kan spille lidt mere frit.

Emilie Bastrup Bertelsen Team Tvis Holsterbro

»Jeg har døjet med lidt ankelskader som så mange andre inden Spraino, men efter jeg har fået det på, har der ikke været noget som helst. Det er bare rart og det virker som det skal. Jeg er fit for fight. Jeg kan spille og have det sjovt på mit hold.« Efter hun begyndte at bruge Spraino, har det ændret hendes adfærd på banen. Det var en ny oplevelse for hende.

»Så jeg er klart mere tryg ved at spille  åndbold nu,  nd jeg var, da jeg ikke havde Spraino på, for der var man jo ikke klar over om det gik  alt en gang til, men nu ved jeg, at det virker.« 

Emilie Bastrup Bertelsen, Team Tvis Holsterbro 

»Jeg er så glad for det. Det har fungeret superfint for mig. Det har gjort at jeg har haft mere tryghed i at spille og kan spille lidt mere frit.«

Spraino ApS: »Har du prøvet faktisk at lande på en fod eller en situation, hvor du tror der ellers kunne være sket noget?«

»Ja. Jeg har prøvet at lande på en fod, hvor man selvfølgelig når at tænke inde i hovedet, ”ikke igen!” Eller den der tanke man lige får, men hvor Spraino ligesom rettede mig op, så jeg ikke kom helt ud i den yderbevægelse, der gør, at det hele kunne ryge gang til.«

»Så jeg er klart mere tryg ved at spille håndbold nu, end jeg var, da jeg ikke havde Spraino på, for der var man jo ikke klar over om det gik galt en gang til, men nu ved jeg, at det virker.

« I 2016, kom hun alvorlig til skade, hvor hun skulle  idde bag bænken. Hun fortalte om, hvor svært det  ar efter hendes skade.

»Det har været hårdt. Det har været rigtig hårdt for mig både fysisk og mentalt. Det har taget hård på kroppen at sidde bag bænken, men det har været rigtig hårdt mentalt.

Det har  æret hårdt at se pigerne rende rundt på banen og  ave det sjovt, når det er det man allerhelst vil. Så det har bare været superhårdt og nu er det bare rart at være tilbage og spille håndbold igen.« Nu efter at Emilie har haft mange gode erfaringer med Spraino, har hun begyndt at tænke over, om hun vil anbefale  produktet til andre med ankelskader. Hun har nu en stærk mening om det. »Jeg har faktisk snakket med  n del af klubben om det, dem der også vrider rundt af og til, som har været lidt nysgerrige omkring produktet. Så kan jeg bare fortælle at det har virket superfint for mig. Så folk er nysgerrige på det og jeg kan klart anbefale det.«