Persondatapolitik

Generelt 

Når du bruger hjemmesiden www.spraino.com (‘Hjemmesiden’) accepterer du denne persondatapolitik. Spraino ApS er dataansvarlig for den indsamlede data. Ved ‘personoplysninger’ menes oplysninger som du selv giver til os, eller som vi indsamler når du bruger vores hjemmeside. 

 Hvem er vi? 

Spraino ApS 

Nørre Allé 41 

2200 København N 

CVR: 37626619 

Kontakt: [email protected] 

Persondatapolitikken gælder for hjemmesiden www.spraino.com samt undersider af denne. 

 

Hvilke data indsamler vi? 

Når du besøger vores hjemmeside indsamler vi oplysninger som IP-adresse, browser indstillinger og hvordan du bevæger dig rundt på vores side. Oplysningerne bruges til at skabe besøgsstatistik så vi kan forbedre oplevelse og brugen at hjemmesiden. Dette gøres via cookies i samarbejde med tredjeparterne: Google Analytics, Hotjar og Facebook Pixel. 

Når du laver en ordre via hjemmesiden, skal du oplyse dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Disse oplysninger bruges til at fuldføre din ordre, og afsende og informere om forsendelsesstatus.  

Til betaling via hjemmesiden bruges betalingsfunktionen Stripe, som er PCI certificeret på højeste niveau. Hvis du vælger at gemme dit kort ved betaling til fremtidig brug, gemmes det af Stripe og vi har derfor ingen adgang til at se oplysninger om dit kort. Det samme gælder når du gennemfører betalingen uden at gemme dit kort. Vi har altså ingen adgang til dine kort oplysninger. 

Det er muligt at kontakte Spraino Aps via et skema under fanen ‘Kontakt Os’. Når du bruger dette skema gemmer vi dit navn, email og din besked, for at kunne tilbyde god skriftlig kundeservice. 

 

Cookies 

Hjemmesiden bruger cookies til bl.a. at skabe besøgsstatistik. En cookie er en lille datafil som gemmes på din computer. Cookies kan have mange forskellige funktioner. Du kan se hvilke cookies vi bruger i vores cookiepolitik her.

 

Opbevaring af data 

Købs data opbevares af os i 2 år for at kunne opfylde eventuel reklamation, og i 5 år af vores bogholder for at leve op til bogføringsloven. 

 

Hvem deler vi data med? 

Spraino Aps videregiver kun dine oplysninger til relevante samarbejdspartnere. Dette er f.eks til brug for at afsende og levere din ordre, samt at holde dig informeret om din forsendelse. Vores forsendelser behandles af det danske firma Webshipr, som samarbejder med PostNord og Bring for at levere dit køb. 

 

Dine rettigheder 

Du har ifølge persondataloven ret til at få at vide hvilken data vi opbevarer om dig, dette kan du få oplyst ved at kontakte os på [email protected]. 

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af din persondata, kan du gøre det til Datatilsynet på [email protected] 

 

Opdateret: Maj 2018